Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، پرویز فتاح در پاسخ به این سئوال که آیا کمیته امداد پیشنهادی رسمی به دولت برای حذف غیر نیازمندان از دریافت یارانه مستقیم ارائه کرده است، گفت: به دولت پیشنهاد دادیم که یک سری از افراد غیر نیازمند از دریافت یارانه حذف شوند اما کمیته امداد تصمیم‌گیرنده نیست و تنها مسئول این کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اما به عنوان فردی که در جامعه هستیم و مردم و نیازمندان را می‌بینیم صرفاً یک پیشنهاد دادیم و این پیشنهاد فقط رسانه‌ای نبود بلکه در جلسات خصوصی هم آن را مطرح کرده‌ایم.

 

فتاح با اشاره به اینکه منابع دولت و درآمدهای آن دچار کاهش شده است، اظهار داشت: در اصل هدفمندی هم آمده است که بخشی از این منبع باید به سمت تولید برود که متاسفانه این منابع به تولید داده نمی‌شود.

 

به گفته وی، هدفمندی یارانه‌ها و پرداخت مستقیم یارانه با هدف رفع بیکاری و رونق اشتغال تصویب شد اما در عمل با نرفتن این منابع به سمت تولید خلاف اصل هدفمندی یارانه‌ها عمل شد.

 

فتاح تاکید کرد:سوال ما این است که چرا قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرا نمی‌شود و جواب دولت هم این است که منابعی که حاصل می‌شود کفاف پرداخت نقدی یارانه را می‌دهد.

 

رئیس کمیته امام در پاسخ به این سوال که پیشنهاد حذف چه تعداد را به دولت ارائه کرده‌اید، گفت: پیشنهاد ما این است که 50 درصد را حذف کنند و برای 50 درصد جامعه که حدود 35 میلیون نفر می‌شود یارانه مستقیم را مجددا پرداخت کنند.

 

وی افزود: اگر با این پیشنهاد کمیته امداد موافقت شود و این تعداد یارانه‌بگیر که نیازمند نیستند حذف شوند، 22 هزار میلیارد و 500 میلیون تومان برای دولت درآمد ایجاد خواهد شد.

 

فتاح در پاسخ به این سوال که آیا این پیشنهاد حذف به صورت رسمی به دولت ارائه شده است، گفت: کمیته امداد این پیشنهاد را رسمی ارائه نکرده است، بلکه آن را به اکثر دولتمردان ارائه کرده است، اما خود دولت هم به این موضوع اشراف دارد و مخالف نیست اما از لحاظ اجرایی و شرایط اجتماعی و ملاحظاتی که دارند این کار انجام نمی‌شود.

 

وی افزود: اگر به صورت کارشناسی این کار انجام شود هیچ کس متضرر نمی‌شود، تمام این منبع به سمت مردم بازمی‌گردد و افراد نیازمند و ضعیف جامعه هم این یارانه را دریافت کرده و قطع نخواهد شد.

 

فارس

115

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۴۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • افزایش درآمد طراحی سایت با نمایندگی هاست وردپرس ایران
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • نیویورک تایمز: پاسخ حماس به توافق آتش‌بس جدی بود
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی