Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، محسن دلاویز در نشست خبری خود با تاکید بر این‌که مصرف انرژی در ایران با استانداردهای دنیا فاصله دارد، اظهار کرد: طبق آخرین گزارش، در ایران بیش از ٤٥ میلیارد دلار یارانه انرژی پرداخت می‌شود؛ این درحالی است که چین با 1/5 میلیارد جمعیت، ٣٧ میلیارد دلار یارانه انرژی پرداخت می‌کند.
  وی با بیان اینکه ٥٠ درصد یارانه انرژی به سه دهک ثروتمند جامعه اختصاص می‌یابد، افزود: این درحالی است که کمتر از سه درصد هزینه این دهک‌ها، به سوخت مربوط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت اضافه کرد: ١٥ درصد یارانه‌ای که در دنیا و در حوزه انرژی پرداخت می‌شود متعلق به ایران است. یعنی ١٠ درصد درآمد ناخالص داخلی را به یارانه اختصاص می‌دهیم!

دلاویز با اشاره به یارانه‌ای که دولت به بنزین اختصاص می‌دهد، بیان کرد: دولت به بهانه دهک‌های پایین جامعه، به بنزین یارانه می‌دهد، در حالی که بسیاری از این افراد خودرو ندارند. توزیع یارانه در ایران، موفق نبوده و ما را با چالش‌های زیادی مواجه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه دولت و مجلس برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین ندارند، ادامه داد: در حال حاضر هرچه بنزین تولید می‌شود، مصرف می‌شود و بین تولید و مصرف یک مسابقه ایجاد شده است. ازسوی دیگر، بحث قاچاق مطرح است، اما زمانی که در مرز، تفاوت نرخ شدید وجود دارد، چرا نباید قاچاق صورت بگیرد؟

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت درباره آخرین آمارهای مصرف انرژی در ایران که بر اساس ترازنامه سال ١٣٩٥ انرژی کشور است، گفت: سالانه در حوزه خانگی، معادل ٣٩٦ میلیون بشکه نفت خام، در حوزه صنعت معادل ٣٣١ میلیون بشکه نفت خام و در بخش حمل‌ونقل، معادل ٣١٩ میلیون بشکه نفت خام انرژی مصرف می‌شود.

دلاویز با بیان این‌که ۴۰ درصد انرژی از ابتدا تا زمانی‌که به دست مصرف‌کننده نهایی برسد هدر می‌رود، اظهار داشت: معادل ۴۴۵ میلیون نفت خام، تلفات انرژی در کشور داریم.

وی با انتقاد از هدررفت انرژی در ایران اضافه کرد: بخاری‌های سنتی روزانه 11/5 مترمکعب گاز مصرف می‌کنند. تعداد این بخاری‌ها، ۲۰ میلیون است و اگر تعداد آنها را در ۱۱۰ روز زمستان ضرب کنیم، مصرف انرژی آنها معادل سه فاز پارس جنوبی است!

به گفته مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت، می‌توانیم با سرمایه سه میلیارد دلار، ۱۴ میلیون بخاری را نوسازی کنیم و به اندازه یک فاز شش میلیارد دلاری پارس جنوبی، ذخیره انرژی داشته باشیم!

دلاویز تعداد بخاری‌های فرسوده مدارس را در سراسر کشور 150 هزار بخاری اعلام کرد و گفت: بحث نوسازی بخاری مدارس بسیار مهم است و ما آمادگی داریم که 100 درصد مشکل بخاری‌های فرسوده مدارس را در دو سال حل کنیم، سرمایه گذاری پای کار است و می‌توانیم از همین امسال شروع کنیم.

وی افزود: بسترهای کار نوسازی بخاری‌های مدارس کاملا آماده شده و باید سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور پای‌کار بیاید و از این بستر استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با اشاره به حوادث تأسف‌بار آتش‌سوزی ناشی از بخاری‌های فرسوده در مدارس ادامه داد: وقتی یک‌بار اتفاقی بیفتد، این اتفاق یک حادثه است اما وقتی تکرار شود، دیگر حادثه نیست و ما آن را انتخاب کرده‌ایم.

منبع: کیهان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی

جواد دوستی معاون مهندسی و برنامه ریزی شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی گفت: با پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری این نیروگاه و بازگشت دوباره واحد شماره ۴ به مدار تولید، ۲۵۰ مگاوات به ظرفیت تولید شبکه سراسری افزوده شد.

دوستی افزود: مطابق برنامه ریزی‌های به عمل آمده، فعالیت‌های تعمیراتی واحد‌های این نیروگاه برای آمادگی تولید انرژی الکتریکی به ویژه در پیک مصرف تابستان ۱۴۰۳، تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه به پایان می‌رسد که در همین ارتباط، با پیوستن دوباره واحد شماره ۴ بخاری به مدار تولید برق، آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی هم به پایان رسید.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های تعمیراتی این دوره در حوزه‌های مکانیک، الکتریک و ابزاردقیق انجام شد که بازدیداز فن‌ها والکتروموتور‌های ۶.۶ کیلوولت، بازدید از کانال‌های دود وهوا، بازدید دوره‌ای مشعل ها، دمونتاژ، بازدید، تست و مونتاژ والو‌های بای پاس و آماده سازی برج خنک کن در حوزه مکانیک و فعالیت‌های مربوط به ژنراتور و سیستم تحریک، تست رله‌های حفاظتی ژنراتور، بازدید از ترانس‌ها و تست رله‌های حفاظتی آنها به همراه تست ها، بازدید‌ها و تعمیرات تجهیزات ابزاردقیقی هم در حوزه‌های الکتریک و ابزاردقیق به انجام رسید.

نیروگاه‌های حرارتی بیش از ۹۰ درصد از انرژی الکتریکی کشور را تامین می‌کنند که در این میان، سهم نیروگاه شهید رجایی با ۱۳ واحد بخاری و سیکل ترکیبی، حدود ۳/۵ درصد است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • درهای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران به روی مخاطبان گشوده شدند
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • ترفندهایی برای سرحال شدن بعد از خواب شبانه
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف