Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزرش خبرگزاری فارس از زاهدان، امین حسین رحیمی در نمازجمعه زاهدان اظهار داشت: خوشبختانه یک ثبات نسبی در بازار حاکم شده و در ایام ابتدایی اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها  هر هفته جلسات فراوانی برای هماهنگی و پیگیری در دولت تشکیل می شد.

وی افزود: در استان با محوریت آیت الله محامی، مدیریت دکتر مدرس خیابانی، آیت الله مصطفوی و همچنین اتحاد و برادری حاکم در این منطقه طرح مردمی سازی یارانه ها به خوبی اجرا و مدیریت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دادگستری خاطرنشان کرد: امروز با حضور در حاشیه شهر تمام مشکلات رویت و در جلسات هیئت دولت قطعا این مسائل منعکس خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات مهمی که از ابتدای انقلاب اسلامی در این استان تاکنون انجام شده ادامه داد: در این دولت با عزمی جدی، تلاش‌های فراوانی صورت گرفته اما نیاز به کوشش بیشتری است تا کمبودها مرتفع شود.

رحیمی اذعان کرد: در یک سال گذشته ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی و ۱۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در این استان به بهره برداری رسیده است.

وی با تاکید بر به سرانجام رساندن پروژه های نیمه تمام خاطرنشان کرد: پروژه‌های نیمه تمام زیادی وجود دارد که اولویت رئیس محترم جمهور اتمام این پروژه ها است.

وزیر دادگستری تصریح کرد: ما در دولت سیزدهم در این مدت تلاش کردیم تا مردم آسایش داشته باشند که البته همیاری مردم را در اجرای طرح ها نیز شاهد بودیم به طور مثال در طرح مردمی سازی یارانه ها مردم دچار سختی شدند، از مردم عذرخواهی می‌کنیم اما چاره ای جز اجرای این طرح نبود و قطعاً نفع اجرای آن متوجه خود مردم است.

رحیمی با اشاره به اینکه محرومیت موجود در استان به معنی کار نکردن دولت نیست افزود: دولت مصمم است کاستی ها و کمبودهای استان را که نیازمند به یک عزم ملی بوده حل کند.

وی تاکید کرد: تبادلات ما با کشورهای همسایه باید دوستانه باشد و در این راستا مسائل منطقه سیستان نیز در حال پیگیری است.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر دادگستری ایجاد اشتغال پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در استان ثبت شده که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت‌ فعالیت دارند.

ایرج حسن پور امروز چهارشنبه در هفتمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال به نام "جهش تولید و مشارکت مردم" توسط رهبر معظم انقلاب تاکید ایشان بر محورهای اقتصادی و مشارکت هرچه بیشتر مردم است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد از اقتصاد کشور در اختیار دولت است، اما براساس قانون باید ۲۵ درصد از اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره در سه محور صنعت، معدن و تجارت در استان فعالیت دارد، ادامه داد: این استان به عنوان استعداد پنهان معدنی آشکار شناخته می‌شود که به همت دولت سیزدهم و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و نگاه ویژه استاندار پیشرفت‌های چشمگیری در بخش معدن داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در بخش معدن، مواد معدنی به صورت فله‌ای و خام صادر می‌شود که با تاکید استاندار مبنی بر ایجاد فرآوری مواد معدنی، استارت این فرایند با ساخت ۱۳ کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

حسن پور بیان کرد: سه کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان آماده بهره‌برداری هستند که در سفر آینده رئیس جمهور افتتاح می‌شوند.

وی افزود: در بخش صنعت، تولید و صادرات سیمان، تور ماهی‌گیری و پرورش آبزیان و کنسرو ماهی در داخل سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و در بحث تولیدات داخلی با توجه به نظارت‌های سازمان استاندارد و صمت پیشرفت‌ تولیدات با کیفیتی را داشته‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۱۲ واحد تولیدی برتر در استان رصد و شناسایی شده که در آینده از آنها تقدیر و حمایت خواهد شد و باید توان صادراتی استان را بالا ببریم و از واحدهای تولیدی پشتیبانی و حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند